Фота УП "Белінтэрэкспа" БелГПП
13 лістапада, Мінск /Кар. БЕЛТА/. Беларускія прадпрыемствы мясаперапрацоўчай, малочнай і кандытарскай галіны прымаюць удзел у буйнейшым спецыялізаваным выставачным мерапрыемстве Казахстана - Цэнтральна-Азіяцкай міжнароднай выстаўцы "Харчовая прамысловасць" FoodExpo Qazaqstan - 2024, якая праходзіць з 13 па 15 лістапада ў Алматы. Аб гэтым паведамілі БЕЛТА ва УП "Белінтэрэкспа" БелГПП.
FoodExpo Qazaqstan - маштабная выстаўка, на якой прадстаўлены лепшыя тавары казахстанскага рынку і прадуктаў харчавання, напіткаў ад замежных кампаній. Мерапрыемства з'яўляецца ключавой пляцоўкай для дзелавых сустрэч прадстаўнікоў галіны з Казахстана і іншых рэгіёнаў Цэнтральнай Азіі.
Экспазіцыя айчынных вытворцаў Belarus. The Taste of Nature, арганізаваная "Белінтэрэкспа", прадстаўлена васьмю кампаніямі, сярод якіх флагманы і вядомыя брэнды - Ваўкавыскі, Гродзенскі, Ашмянскі, Пінскі і Слонімскі мясакамбінаты.
Тураўскі малочны камбінат прадстаўляе на выстаўцы таварную лінейку для спажыўцоў прафесійнага рынку і сеткавай розніцы. Пад эгідай прадпрыемства арганізавана тэматычная лакацыя Show-Kitchen, у рамках работы якой пад кіраўніцтвам амбасадара прафесійнай лінейкі сыроў, прэзідэнта Асацыяцыі піцаёла Расіі Аркадзя Грыцэўскага дэманструецца гатаванне піцы з гэтымі сырамі.
ААТ "Мінскі малочны завод нумар 1" прэзентуе навінку 2024 года - сыр Edelweiss у розных спецыях, сыры Імерулі і сыры з дабаўленнем казінага малака. Прадпрыемствам прадстаўлена безлактозная лінейка прадукцыі, якая ўключае малако, тварог, смятану і масла. Таксама прадстаўлены ўнікальныя сыркі без дабаўлення цукру, асартымент якіх папоўніўся двума новымі відамі: сырок тварожны глазураваны без дабаўлення цукру з напаўняльнікамі "манга-апельсін-імбір" і "чарніцы-ажыны" з масавай доляй тлушчу 20 працэнтаў.
СП ААТ "Спартак" прэзентуе прадуктовую лінейку без дабаўлення цукру: шакалад горкі з калагенам, з клубніцамі і фундуком, шакалад горкі 72 працэнты, асартыментную серыю батончыкаў-мюслі міні, вафельных батончыкаў, пячэння No sugar з семем лёну і вотруб'ем, а таксама цукеркі "Труфелі" без дабаўлення цукру.
Выстаўка FoodExpo Qazaqstan - 2024 суправаджаецца насычанай дзелавой праграмай, удзел у якой дае магчымасць прадстаўнікам бізнесу абмяняцца вопытам і бачаннем далейшага развіцця харчовай галіны рэгіёна.-0-
FoodExpo Qazaqstan - маштабная выстаўка, на якой прадстаўлены лепшыя тавары казахстанскага рынку і прадуктаў харчавання, напіткаў ад замежных кампаній. Мерапрыемства з'яўляецца ключавой пляцоўкай для дзелавых сустрэч прадстаўнікоў галіны з Казахстана і іншых рэгіёнаў Цэнтральнай Азіі.
Экспазіцыя айчынных вытворцаў Belarus. The Taste of Nature, арганізаваная "Белінтэрэкспа", прадстаўлена васьмю кампаніямі, сярод якіх флагманы і вядомыя брэнды - Ваўкавыскі, Гродзенскі, Ашмянскі, Пінскі і Слонімскі мясакамбінаты.
Тураўскі малочны камбінат прадстаўляе на выстаўцы таварную лінейку для спажыўцоў прафесійнага рынку і сеткавай розніцы. Пад эгідай прадпрыемства арганізавана тэматычная лакацыя Show-Kitchen, у рамках работы якой пад кіраўніцтвам амбасадара прафесійнай лінейкі сыроў, прэзідэнта Асацыяцыі піцаёла Расіі Аркадзя Грыцэўскага дэманструецца гатаванне піцы з гэтымі сырамі.
ААТ "Мінскі малочны завод нумар 1" прэзентуе навінку 2024 года - сыр Edelweiss у розных спецыях, сыры Імерулі і сыры з дабаўленнем казінага малака. Прадпрыемствам прадстаўлена безлактозная лінейка прадукцыі, якая ўключае малако, тварог, смятану і масла. Таксама прадстаўлены ўнікальныя сыркі без дабаўлення цукру, асартымент якіх папоўніўся двума новымі відамі: сырок тварожны глазураваны без дабаўлення цукру з напаўняльнікамі "манга-апельсін-імбір" і "чарніцы-ажыны" з масавай доляй тлушчу 20 працэнтаў.
СП ААТ "Спартак" прэзентуе прадуктовую лінейку без дабаўлення цукру: шакалад горкі з калагенам, з клубніцамі і фундуком, шакалад горкі 72 працэнты, асартыментную серыю батончыкаў-мюслі міні, вафельных батончыкаў, пячэння No sugar з семем лёну і вотруб'ем, а таксама цукеркі "Труфелі" без дабаўлення цукру.
Выстаўка FoodExpo Qazaqstan - 2024 суправаджаецца насычанай дзелавой праграмай, удзел у якой дае магчымасць прадстаўнікам бізнесу абмяняцца вопытам і бачаннем далейшага развіцця харчовай галіны рэгіёна.-0-