Фота з архіва
10 верасня, Мінск /Кар. БЕЛТА/. Канцэрн "Белдзяржхарчпрам" пры падтрымцы Дзяржаўнага камітэта па стандартызацыі і Навукова-практычнага цэнтра Нацыянальнай акадэміі навук Беларусі па харчаванні 10-12 верасня праводзіць маштабны бізнес-форум "FOOD PROM BEVERAGES", у праграму якога ўваходзяць дыялогавыя пляцоўкі, абмен экспертнымі думкамі, В2В-сустрэчы, прамысловыя выстаўкі і конкурс дэгустацый, перадае карэспандэнт БЕЛТА.
Для пабудовы канструктыўнага дыялогу і правядзення перагавораў на бізнес-сустрэчах будуць прысутнічаць прадстаўнікі прафесійных супольнасцей, гандлёвых сетак. У рамках форуму таксама плануецца правядзенне выстаўкі алкагольных, слабаалкагольных, безалкагольных напіткаў і піва, дзе будуць прадстаўлены экспазіцыі флагманаў алкагольнай прамысловасці краіны. Практычная частка форуму прадугледжвае наведванне заводаў-вытворцаў з абавязковымі экскурсіямі і дэгустацыямі.
У праграму бізнес-форуму "FOOD PROM BEVERAGES" уключаны і V Міжнародны дэгустацыйны конкурс "ЗАЛАТЫ КЕЛIХ", генеральным партнёрам якога ў Год якасці выступае канцэрн "Белдзяржхарчпрам". Мерапрыемства праходзіць на самым высокім арганізацыйным узроўні: ацэньвае ўзоры прафесійнае журы з прымяненнем методыкі сляпых дэгустацый. Рэзультаты конкурсу разглядаюцца і зацвярджаюцца экспертным саветам, у склад якога ўваходзяць прадстаўнікі органаў дзяржаўнага рэгулявання, спецыялізаваных навуковых устаноў, галіновых асацыяцый, рытэйлу, эксперты вытворчасці, маркетынгу і дызайну з Беларусі, Расіі і іншых краін.-0-