Сцяг Аўторак, 16 красавіка 2024
Усе навіны
Усе навіны
Фотанавіны
16:10 09 лютага 2021

Навукова-эксперыментальная вытворчасць сухіх малочных прадуктаў і інгрэдыентаў адкрылася ў НАН

Навукова-эксперыментальная вытворчасць сухіх малочных прадуктаў і ігрэдыентаў адкрылася ў Інстытуце мяса-малочнай прамысловасці Нацыянальнай акадэміі навук.

У інстытуце стварылі не толькі доследна-прамысловую пляцоўку для апрабацыі вынікаў навуковых даследаванняў, але і малатанажную вытворчасць спецыялізаваных сухіх малочных прадуктаў для розных спажыўцоў (уключаючы дзяцей, хворых на фенілкетанурыю), сухіх сумесей для марожанага (у тым ліку з паніжанай колькасцю цукру ў саставе), імпартазамяшчальных харчовых дабавак для мясной і малочнай прамысловасці.

На здымку: малодшы навуковы супрацоўнік Кацярына Бяспалава задае параметры нанафільтрацыйнай устаноўкі.

Топ-навіны
Свежыя навіны Беларусі