29 мая, Гомель /Кар. БЕЛТА/. Больш за 4 тыс. т імпартазамяшчальнай прадукцыі выпусцілі на "Спартаку" з пачатку года. Аб гэтым паведаміла журналістам генеральны дырэктар СП ААТ "Спартак" Таццяна Лісіцына, перадае карэспандэнт БЕЛТА.
Усяго на салодкай вытворчасці са студзеня бягучага года выраблена больш за 10 тыс.т прадукцыі.
"Спартак" прапануе спажыўцу альтэрнатыву імпартным таварам. "І мы гатовы поўнасцю забяспечыць шырокім асартыментам якасных кандытарскіх вырабаў прыкасавыя зоны і палічную прастору ў гандлёвых цэнтрах", - падкрэсліла гендырэктар. Таццяна Лісіцына акцэнтавала, што гэта не толькі альтэрнатыўныя пазіцыі, але і навінкі, сярод якіх пячэнне, батончыкі і іншая прадукцыя без цукру, а таксама ўнікальныя вырабы, аналагаў якім няма.
Імпартазамяшчальная прадукцыя ў агульным аб'ёме вытворчасці займае крыху менш за палавіну.
Прэс-тур, арганізаваны нацыянальным прэс-цэнтрам, адбыўся сёння на кандытарскай фабрыцы ў гадавіну 100-годдзя СП ААТ "Спартак". Журналісты рэгіянальных і рэспубліканскіх СМІ наведалі вытворчыя цэхі, убачылі, у якіх умовах працуюць работнікі салодкай вытворчасці, на якіх лініях выпускаецца брэндавая прадукцыя, а таксама навінкі з новым смакам.
"Спартак" - адзін з буйнейшых вытворцаў кандытарскіх вырабаў і паўфабрыкатаў уласнай вытворчасці ў Беларусі, выпускаючы больш за 350 найменняў кандытарскіх вырабаў. Асноўнымі відамі прадукцыі, выпускаемай фабрыкай, з'яўляюцца цукеркі, шакалад і шакаладныя вырабы, пячэнне, вафельныя вырабы, тарты і пірожныя.-0-
Усяго на салодкай вытворчасці са студзеня бягучага года выраблена больш за 10 тыс.т прадукцыі.
"Спартак" прапануе спажыўцу альтэрнатыву імпартным таварам. "І мы гатовы поўнасцю забяспечыць шырокім асартыментам якасных кандытарскіх вырабаў прыкасавыя зоны і палічную прастору ў гандлёвых цэнтрах", - падкрэсліла гендырэктар. Таццяна Лісіцына акцэнтавала, што гэта не толькі альтэрнатыўныя пазіцыі, але і навінкі, сярод якіх пячэнне, батончыкі і іншая прадукцыя без цукру, а таксама ўнікальныя вырабы, аналагаў якім няма.
Імпартазамяшчальная прадукцыя ў агульным аб'ёме вытворчасці займае крыху менш за палавіну.
Прэс-тур, арганізаваны нацыянальным прэс-цэнтрам, адбыўся сёння на кандытарскай фабрыцы ў гадавіну 100-годдзя СП ААТ "Спартак". Журналісты рэгіянальных і рэспубліканскіх СМІ наведалі вытворчыя цэхі, убачылі, у якіх умовах працуюць работнікі салодкай вытворчасці, на якіх лініях выпускаецца брэндавая прадукцыя, а таксама навінкі з новым смакам.
"Спартак" - адзін з буйнейшых вытворцаў кандытарскіх вырабаў і паўфабрыкатаў уласнай вытворчасці ў Беларусі, выпускаючы больш за 350 найменняў кандытарскіх вырабаў. Асноўнымі відамі прадукцыі, выпускаемай фабрыкай, з'яўляюцца цукеркі, шакалад і шакаладныя вырабы, пячэнне, вафельныя вырабы, тарты і пірожныя.-0-